PRIVATLIVSPOLITIK

Hvilken information opsamler vi og hvem deler vi den med Vi opsamler kun den information vi har brug for i forhold til de services vi tilbyder.

Følgende opsamles:

Fulde navn
Adresse
E-mail og mobilnummer
Adgangskode
Beskeder
Bemærk

Administratorer i de grupper du tilslutter dig kan altid se information som adresse, e-mail og telefonnummer for at kunne vurdere hvorvidt du er en ”rigtig person” der bor i det område gruppen dækker (uagtet om du skjuler den via indstillingerne). Naboværn app’en handler om sikkerhed, og administratorer er nødt til at være sikker på at du bor i det område gruppen dækker, derfor kan du ikke være anonym

Herudover har administratorer altid lov til at kontakte dig via din registrerede e-mail og mobilnummer når du enten anmoder om medlemskab eller allerede er medlem af en gruppe for at sikre at du bor

Sletning af din konto

Du kan altid vælge at slette hele din konto. Processen for at slette din konto er som følger

Vi beholder selve beskederne i anonymiseret format fordi en række brugere kan have svaret på dine beskeder og måske fortsat ønsker at kommentere på de beskeder. Ønsker du at slette alle dine beskeder og kommentarer kan du gøre det ved at slette hver besked hver for sig i app’en. Ønsker du at vi gør dette for dig, bedes du kontakte os på vores mail adresse.

Oprydning af gammel data

Vi fjerner gammel data baseret på den type gruppen er. Det vil sige at hvis gruppetypen f.eks. beskriver at beskeder slettes efter 30 dage, så vil beskeder blive fjernet efter 30 dage. after 30 days.

Hvilken information har vi gemt om dig?

Vi deler selvfølgelig gerne de data vi har gemt om dig hvis du ønsker et overblik. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os, så sender vi dig alt information vi har fra vores database.

Hvor gemmes data og hvad med betalingsinformationer?

Logning af din aktivitet

Køb gennem app og vores hjemmeside

I begge tilfælde gemmer vi aldrig betalingsinformationer på vores servere.

Hvorfor har vi abonnementer?

Vi har en del udgifter til servere og trafik. I begyndelsen betalte vi dette ud af egen lomme, men da udgifterne er relativt store er vi nødt til at få dem dækket. Derfor har vi indført donationer og køb.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller forslag til vores PRIVATLIVSPOLITIK, så kontakt os meget gerne. Vi er et lille firma som arbejder med dette projekt på frivillig basis og derfor vil vi meget gerne have dit input til hvad vi kan gøre bedre!